Veelgestelde vragen over Party Playground

Klik in het menu op Bereken de prijs en kies jouw datum. Is jouw datum beschikbaar? Vul het formulier in met jouw gegevens en wensen. Onderaan de pagina zie je het totaalbedrag.

Let op: Een reservering is pas definitief als je een (aan)betaling hebt gedaan.

Ontvang je liever eerst een offerte? Vul de verplichte velden van het formulier in en laat deze als e-mail verzenden.

Je kunt tot 14 dagen van tevoren een boeking plaatsen. Boekingen vinden plaats van vrijdag tot zondag. Liever doordeweeks de speelplaats huren? Stuur ons dan een bericht.

Je boeking is definitief wanneer het contract door jou is ondertekent en een (aan)betaling is gedaan.

In de reservering kun je een begin- en eindtijd aangeven. De ballenbak kan gehuurd worden tussen 12:00 en 20:00 uur.

De bezorging vindt minimaal één tot twee uur vóór de starttijd van je boeking plaats. Als je een vroege levering wil, kunnen er extra kosten van toepassing zijn, dus neem van te voren contact met ons op. Zorg ervoor dat de oprit, toegang en het opstellingsgebied vrij zijn van andere auto’s, spullen of meubels om een veilige en snelle opbouw te garanderen. Op de gekozen eindtijd wordt de ballenbak weer afgebouwd. 

Nee, wij leveren niet door heel Nederland. Wij leveren vanaf Den Haag binnen een straal van 80 kilometer enkele reis. Valt jouw adres buiten ons leveringsgebied en wil je toch boeken? Neem dan contact met ons op via hey@partyplayground.nl om de mogelijkheden te bespreken.

De ballenbak neemt minimaal 9m² in beslag. Wij adviseren om 12m² vrij te houden voor loopruimte.

  • ballenbak inclusief witte ballen
  • zachte ondervloer
  • hoge glijbaan
  • witte hekjes

De prijs is exclusief borg en reiskosten

Wij rekenen borg bij verhuur. De borg van €75 komt bovenop de huurprijs en is verplicht. Na afloop van het evenement wordt er binnen 48 uur een controle uitgevoerd. Als het product in nette staat verkeert, wordt de borg binnen 7 dagen teruggestort.

De ballenbak mét glijbaan is voor kinderen tot 7 jaar (max. 30kg gewicht op de glijbaan). Wil je de ballenbak huren voor kinderen van 7+ jaar? Dan leveren wij geen glijbaan mee. Voor het reserveren van alleen de ballenbak neem je contact met ons op via hey@partyplayground.nl.

In de ballenbak kunnen maximaal 6 kinderen tegelijk spelen.

Ouderlijk toezicht is niet verplicht, maar raden wij ten zeerste aan zodat elk kind veilig en met plezier kan spelen.  

Ouderlijk toezicht wordt geadviseerd. 
Het is niet toegestaan om met eten, drinken, schmink, glitter of schoenen de ballenbak te betreden. Het bord met spe(e)lregels staat opgesteld nabij de ballenbak en dienen opgevolgd te worden.

Als er bij controle beschadigingen worden geconstateerd zoals schmink of glittervlekken wordt de schade verrekend met de borg. 

Alle producten worden vooraf en na afloop direct hygiënisch gereinigd.