Ballenbak huren voor een kinderfeestje

Een kinderfeest organiseren is een flinke taak. Je hebt aan alles gedacht, maar hoe vermaak je de kinderen? Een ballenbak huren is de perfecte oplossing! Hier zijn vier redenen om een ballenbak te huren voor een kinderfeestje.

 

1. Een ballenbak huren

Huur een ballenbak voor vermaak op het kinderfeestje. Spelen is belangrijk voor hun groei en ontwikkeling. Met zoveel felgekleurde ballen die in het rond stuiteren, kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten!

 

2. Nieuwe vaardigheden leren

Actief spelen is gezond! Kinderen leren om beter te klimmen, rennen en balanceren. Laat je kind lekker in beweging komen in de ballenbak. Party Playground zorgt dat alle ballen vooraf en na afloop hygiënisch worden gereinigd.

 

3. Veilig spelen in de ballenbak

Een ander voordeel is dat ballenbakken een veilige speelomgeving bieden. De ballen zijn makkelijk te grijpen, zacht en voldoen aan de wettelijke regelgeving. De ballen zijn 7,5 centimeter doorsnee. Zo kunnen kleuters en zelfs peuters die nog niet goed lopen veilig spelen.

4. De ballenbak personaliseren

Boek de ballenbak in combinatie met een hoge of lage glijbaan. Heb je een kinderfeestje met een thema? Laat de ballenbak personaliseren met een naamsticker. Kinderen vinden het geweldig om van de glijbaan af te glijden en omringd te worden door kleurrijke ballen!

 

Een ballenbak huren bij Party Playground

Hoe boek je een ballenbak bij Party Playground? Dat gaat heel makkelijk! Vraag direct een offerte op of plaats een boeking via de online agenda. De ballenbak is gemaakt van hoogwaardige materialen en is verkrijgbaar in het wit. Je hebt 6 vierkante meter ruimte nodig voor een ballenbak met glijbaan. Het wordt standaard geleverd met witte ballen. Of combineer het met één van de vijf andere kleuren!

Chat openen
Hulp nodig?
Leuk dat je er bent!
Kunnen we je ergens mee helpen?